Huurders in de gemeente Alkmaar kunnen weer een afspraak maken met een energiecoach. Een nieuwe lichting is opgestaan en wordt begeleid door WonenPlus Alkmaar. Hun doel is om Alkmaarders te helpen bij het besparen van energie, energiekosten en het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Inmiddels hebben al meer dan 100 huishoudens advies ontvangen.

De energiecoaches zijn opgeleid door Duurzaam Bouwloket en komen op afspraak gratis langs om advies te advies over goedkope en efficiënte maatregelen die energie besparen. Door bijvoorbeeld tips geven over het gebruik van energiezuinige apparaten, verlichting en beperking van warmteverlies. Huurders hoeven geen lid te zijn van WonenPlus Alkmaar. De adviseurs zijn onafhankelijk en hebben geen commercieel belang. Na het bezoek worden de tips digitaal nagestuurd.

Wie zelf vrijwillige energiecoach wil worden kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook huizenbezitters kunnen energieadvies krijgen. Gemeente Alkmaar heeft een actie met het bedrijf Susteen opgezet. Een gecertificeerd adviseur maakt op afspraak een woningverbeterplan. Aanmelden kan via susteen.nl/acties/alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/