De gezangen en het gejuich waren nog tot ver van de Noorderkade te horen. Niemand zal het dus gemist hebben: de Alkmaarse Avond4daagse is gisteravond feestelijk afgesloten. Het evenement, dat maandag begon, kon ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers en (vooral) deelnemertjes rekenen. "Niemand heeft zich laten stoppen," aldus de organisatie.

Daarmee verwijst de organisatie naar het weer, dat dit jaar wel érg wisselvallig was. Een buitje hoort er een beetje bij, maar zeker aan het begin van de week was het toch wel erg nat. Ook bij de finale gisteravond leek de zon er weinig zin in te hebben. Maar de kinderen straalden zélf wel, zeker toen ze hun medailles uitgereikt kregen.

Alkmaar Sport ziet dan ook terug op een geslaagde editie met een hoge opkomst. "Als je ziet hoeveel ouders en leraren er meelopen als begeleiding, de opa’s en oma’s die bij de finish klaar staan met bloemen, de broertjes en zusjes die onderweg staan te zwaaien… Het aantal mensen wat wij deze dagen op de been hebben gebracht betreft een veelvoud van het aantal medailles dat we hebben uitgedeeld," vertelt Mirjam van der Welle, projectcoördinator bij Alkmaar Sport.

Tijdens de finale was er een speciale wandeling voor peuters, die maar wat trots waren dat ze net als hun oudere broers en zussen een medaille kregen. Misschien dat zij volgend jaar wel 'voor het echie' meelopen, want dat de Alkmaarse Avond4daagse in 2024 een vervolg krijgt, dat is een zekerheid. De organisatie laat weten binnenkort een datum te prikken. (foto's: Alkmaar Sport)
Pin It
Bekeken: 1742x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/