Dat had ze niet verwacht. De Alkmaarse Cindy van Westen en haar team van Restaurant 1612 in de Noordbeemster hadden maandagmiddag hoog bezoek. Want niemand minder dan oud-president Barack Obama van de Verenigde Staten kwam langs en prikte een vorkje mee.

"Het was heel erg bijzonder. We zagen hem pas bij binnenkomst", vertelt Cindy van Westen aan Alkmaar Centraal. Bijna anderhalf jaar is ze samen met haar man Marcel uitbater van Restaurant 1612 in Noordbeemster. Maandagmiddag stond Obama opeens in de horecazaak van de Alkmaarders. "Vooraf kwam er een gezelschap langs om de locatie te checken. We hadden toen wel door dat het om een heel belangrijk persoon ging."

Obama staat maandagavond in de Ziggo Dome. De oud-president zal onder andere spreken over 'leiderschap en een gelijkwaardige samenleving'. "We vonden het een eer. Het was heel erg bijzonder om mee te maken."
Pin It
Bekeken: 4897x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/