Nabij de Gelderse hoofdstad Arnhem is vandaag een vrouw uit Alkmaar om het leven gekomen als gevolg van een ongeluk met een zweefvliegtuig. Het vliegtuig raakte daarbij een boom. Hulpdiensten waren massaal ter plaatse, maar een 57-jarige Alkmaarse heeft het ongeluk  niet overleefd. De toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.

De traumahelikopter, ambulances, verschillende politiewagens en ook de brandweer snelden naar de plaats van het ongeluk in de natuur in de buurt van Arnhem. Vergeefs, naar nu blijkt. De Alkmaarse was de enige inzittende van het vliegtuigje.

Het ongeluk gebeurde niet ver van vliegveld Terlet. Dit is een vliegveld dat uitsluitend voor zweefvliegtuigen wordt gebruikt; de omgeving is daar dan ook bij uitstek voor geschikt. De oorzaak van het ongeluk zal worden onderzocht door de Dienst Luchtvaart.
Pin It
Bekeken: 3130x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/