Het gebeurt niet vaak dat het Alkmaarse Podium Victorie op een zondagochtend de deuren opent, maar voor een vrolijke strandjuttersduo Tonky & Jack uit het fictieve plaatsje Strandwijk aan Zee wordt graag een uitzondering gemaakt. Tonky & Jack is op zondag 7 mei te zien en is een leuke show voor de hele familie, met een milieubewust tintje.

Tonky & Jack is een project uit de schijnbaar bodemloze ideeënkoker van singer-songwriter en beeldend kunstenaar Marten Fischer. Eind 2018 kwam de debuutsingle “Plastic” uit, over de plastic soep in zee. De milieubewuste liedjes werden al snel opgepikt door onder andere de Plastic Soup Foundation en SchoolTV, en dat leidde tot een reeks educatieve filmpjes. Op het podium worden de liedjes afgewisseld met de avonturen die Tonky & Jack beleven in Strandwijk aan Zee, waarbij interactie met de kinderen niet wordt geschuwd.

Het duo, wat bestaat uit surfer Jack en zijn trouwe hond Tonky, richt zich op alles dat op en rond het strand gebeurt. Naast plastic gaan de liedjes veel over (zee)dieren, surfen en zonbescherming. Daarbij worden ze regelmatig bijgestaan door het legendarische Garnalentrio en Mo de Zeehond, die inmiddels gepromoveerd is tot gehaaide platenbaas.

Tonky & Jack begint om 10:30 uur en is geschikt voor de allerkleinsten tot oma’s en opa’s, maar is vooral leuk voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Kaarten zijn 11,50 euro per stuk, maar vanaf drie kaartjes is er korting. Meer informatie podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 1016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/