Het is niet de bedoeling zo snel mogelijk de voortuin tegelvrij te maken, maar zo tegelvrij mogelijk. Dat wel. Met een steentje minder draag je een steentje bij, daar komt het eigenlijk op neer bij het is NK tegelwippen.

Tot en met 31 oktober gaat Alkmaar de strijd aan met 150 andere Nederlandse gemeenten om de gemeente zo groen mogelijk te maken. Het doel? Zoveel mogelijk tegels  vervangen voor groen. Een tegel minder en een plantje erbij dus. Op de site van het NK tegenwippen kun je de gewipte tegels opgeven. De gemeente met de meest gewipte tegels wint.

Fanatiekelingen hoeven niet bang te zijn voor een tuin met kale plekken, want bij inlevering van een tegel ontvang je op vrijdag 21 april van 13:00 tot 15:00 gratis bloemzaadjes bij de informatiekraam tijdens de Groenmarkt aan de Urkstraat, ingang Schoklandstraat. Maar dit is niet de enige kans om aan gratis zaadjes te komen. Op zaterdag 22 april kun je bij Hortus Alkmaar ook terecht met je oude tegels.  In ruil voor de tegel krijg je gratis entree en bloemzaadjes. Ook is er een informatiekraam met tuinadviseur aanwezig voor persoonlijk tuinadvies.
Pin It
Bekeken: 1258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/