De politie heeft inmiddels de identiteit van 130 slachtoffers van mogelijk de grootste afpersingszaak met naaktbeelden ooit in Nederland achterhaald. Een destijds 15-jarig meisje uit Alkmaar heeft met haar aangifte de zaak aan het rollen gebracht. Van de 130 slachtoffers zijn 93 minderjarig.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de werkwijze van Gianni de W. uit Etten-Leur elke keer hetzelfde. De 24-jarige verdachte zou meisjes verleid hebben om naaktfoto's te sturen, waarna hij ze afperste. De man dreigde de beelden online te zetten als er niet nog meer video's en foto's werden gestuurd.

Eerder vertelde de politie aan Alkmaar Centraal dat op de computer van De W. 150 mappen met beelden van meisjes zijn gevonden. In sommige gevallen duizenden afbeeldingen per slachtoffer. "Het is begrijpelijk dat ze zich schamen, maar het ligt niet aan hun", zei een woordvoerder. Slachtoffers kunnen zich nog steeds melden bij de politie: 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 1304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/