De Alkmaarse wijk Huiswaard1 wordt flink onder handen genomen. Vanaf 11 april is het de beurt aan de S-waarden. Van 11 april t/m 15 april is er dan geen doorgaand verkeer mogelijk op de Muiderwaard, in verband met de aanleg van het warmtenet. En van 17 april t/m 17 mei wordt de Tochtwaard afgesloten voor doorgaand verkeer, in verband met de aanleg van de riolering.

Alkmaar is bezig met verduurzaming en daar hoort een warmtenet bij, ook wel stadsverwarming genoemd. Het is netwerk van ondergrondse leidingen waar water doorheen stroomt en waarmee huizen en gebouwen verwarmd worden. HVC gaat aan de slag met het met het aanleggen van het warmtenet.

Nu de straten toch worden opengebroken, biedt het meteen de kans de riolering, straten en het groen eveneens aan te pakken. Stadswerk zal daarom aan de gang gaan met de herinrichting van de openbare ruimte.

Tijdens de werkzaamheden wordt gemotoriseerd verkeer ter plekke met verkeersborden omgeleid. Voor fietsers en voetgangers verandert er niet veel. Zij kunnen langs het werkvak lopen. Ook het gezondheidscentrum en de apotheek blijven lopend en met de fiets bereikbaar.
Pin It
Bekeken: 2851x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/