Handhavers van gemeente Alkmaar en Stadswerk072 hebben woensdag weer meerdere aftandse bootjes uit het water gevist. Het vaarseizoen is in aantocht en de gemeente wil de grachten en vaarten weer netjes en veilig hebben. In Alkmaar-West zijn twee bootjes verwijderd en in Zuid drie.

De handhavers roepen eigenaren via sociale media op om hun boten netjes te onderhouden en ze niet te laten zinken. Dat staat niet alleen netjes, het voorkomt ook risicovolle situaties. Zwemmers kunnen zich lelijk bezeren aan een gezonken bootje. Mensen die regelmatig tegen lelijke bootjes aankijken zijn volgens de gemeente blij met de periodieke opruimacties.

Wie zijn of haar bootje mist, kan contact opnemen met de gemeente via 14072. Bootjes gaan drie maanden in opslag, tegen vijf euro bergingskosten per dag, en worden daarna vernietigd. (foto: Handhaving Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2469x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/