De politie is op zoek naar de vermiste Frank Droog uit Alkmaar. De vriendin van de 36-jarige man heeft donderdagochtend de relatie beëindigd. Diezelfde avond is hij weggegaan zonder portemonnee, geld, jas en schoenen.

Zijn telefoon heeft hij wel meegenomen, maar die staat sinds die donderdagavond van zijn verdwijning uit. Aan zijn moeder had hij verteld een weekend rust te willen en maandag weer contact zou opnemen, maar dat is niet gebeurd. De politie roept de hulp in van het publiek. Frank Droog is 1 meter 87 lang, heeft donkerblond haar en blauwe ogen.

Mensen die meer informatie hebben over bijvoorbeeld de verblijfplaats van Droog of hem na afgelopen donderdagavond nog hebben gezien, kunnen zich melden via 0900-8844. Ook is het mogelijk om tips over de vermissing te delen via het contactformulier op de website politie.nl.
Pin It
Bekeken: 19581x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/