Nog steeds kiezen meisjes minder vaak dan jongens voor het doorleren of werken in de techniek. Daar moet verandering in komen vindt VHTO, expertisecentrum genderdiversiteit in bèta, techniek en IT. Op 30 maart vindt daarom de Girls' Day plaats.

Meer dan 9000 meisjes bezoeken die dag honderden bedrijven in bèta, techniek en IT met als doel ze te enthousiasmeren voor de sector. De organisatie wil meer meiden de techniek in te trekken. Het is een kansrijke sector met veel baanzekerheid en beroepsmogelijkheden. En bovendien erg belangrijk in verband met grote maatschappelijk opgaven zoals de energietransitie. Vooralsnog is de techniek ook nog niet inclusief genoeg en een diverse sector zou ten goede komen aan de samenleving.

Door heel Nederland doen bedrijven mee. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2167x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/