Op vrijdag 31 maart wordt in Alkmaar het nieuwe Kaasmarktseizoen geopend. Zoals gewoonlijk wordt om 10:00 uur de eerste Kaasbel geluid. Dit jaar is het de eer aan internationaal zangeres Karsu om de traditie, die al sinds 1593 bestaat, voort te zetten.

Karsu is als zangeres wereldwijd bekend om haar unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek. Daarnaast heeft ze haar eigen programma genaamd, Karsu’s Turkse Keuken op de smakelijk zender 24Kitchen. Onlangs heeft het multitalent haar eigen kookboek uitgebracht, waarvan zij de winst schenkt aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De zangeres vindt het een eer de eerste Kaasmarkt van Nederland te openen. “Alkmaar is voor mij een van de mooiste steden van Nederland, ik ben gefascineerd door de historische gebouwen, knusse straatjes, prachtige grachten en de chille mensen.”

De Alkmaarse Kaasmarkt is een begrip op zich en een drukbezocht event. Jaarlijks goed voor zo’n 175.000 bezoekers. Van 31 maart tot en met 29 september 2023 is de Kaasmarkt iedere vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur te bezoeken. In juli en augustus zijn de avondkaas-markten weer te bezoeken op de dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1546x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/