De politie heeft zondagavond twee 17-jarige jongens uit Alkmaar en Amsterdam aangehouden. De twee hebben een 16-jarige jongen mishandeld en beroofd. Het incident vond rond 20:00 plaats op de Beverwijkse bazaar.

Het slachtoffer bevond zich bij de uitgang van de bazaar toen hij uit het niets op zijn hoofd werd geslagen en zijn persoonlijke bezittingen werden geëist. Na de mishandeling gingen de twee jongens er met zijn persoonlijke bezittingen vandoor. Het slachtoffer alarmeerde de hulpdiensten en op basis van de uiterlijke kenmerken van de jongens wist de politie door middel van een zoekslag in de omgeving het duo aan te houden. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Het slachtoffer heeft aangifte tegen de jongens gedaan en de recherche is met een onderzoek naar de beroving gestart. De verdachten jongeren zijn minderjarig. De politie kan daarom nog geen indicatie geven over een eventuele straf. “We moeten echt het dossier afwachten en dan is het aan het OM om een beslissing te maken", meldt een woordvoerder van de politie.
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/