Bert Blase gaat aan de slag als verkenner in Alkmaar. Blase is door D66 gevraagd om de haalbaarheid te onderzoeken van een nieuwe coalitie en heeft die opdracht aangenomen.

Na acht maanden besturen is de Alkmaarse coalitie gevallen. Lokale partij BAS stapte uit de coalitie omdat fractievoorzitter Ben Bijl het niet eens is met de koers rond de opvang van asielzoekers. De geklapte coalitie was voor wethouder Ad Jongenelen aanleiding om zijn ontslag in te dienen. Tijdens een extra raadsvergadering maandag zorgde een motie ervoor dat ook de zes andere wethouders opstapten.

Blase is geen onbekende in de regio. Zo is hij vier jaar burgemeester van Heerhugowaard geweest. Ook was Blase betrokken bij de oprichting van Code Oranje. De politieke partij deed tijdens de Provinciale Statenverkiezingen in 2019 mee in vier provincies, maar kreeg te weinig stemmen voor zetels.
Pin It
Bekeken: 2615x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/