Een workshop fotoherkenning wordt op woensdag 22 maart gehouden bij Regionaal Archief Alkmaar. Die dag geeft een beeldconservator van 14:00 tot 15:15 uur uitleg over het bepalen van onder meer wanneer een foto is gemaakt en wat de aanleiding voor de foto was.

Dat gebeurt aan de hand van een serie afbeeldingen uit de collectie, schrijft het archief in een bericht. Ook vertelt de conservator meer over de boodschap van een foto. "En daarbij is het vooral de bedoeling om te filosoferen en mee te praten."

Het archief is gevestigd aan de Bergerweg 1. De workshop is gratis. Aanmelden kan via het telefoonnummer 072 850 82 00 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/