Dijkgraaf Remco Bosma van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) verwacht 15 maart een hogere opkomst bij de waterschapsverkiezingen dan vier jaar geleden. "De hoosbuien en de droogte van de afgelopen zomers zorgen voor een groeiend waterbewustzijn bij mensen, en terecht" aldus Bosma.

Op basis van onderzoek verwacht het Hoogheemraadschap dat het opkomst percentage voor de waterschapsverkiezingen zal stijgen van 52 naar 56 procent van de kiesgerechtigden. "Water doet er toe. Zeker nu", vertelt dijkgraaf Remco Bosma aan mediapartner NH Nieuws. "We staan midden in de samenleving en voor uitdagende keuzes. Hoe gaan we om met de gevolgen van extreem weer? Dat maakt de toekomst van ons water, de verkiezingen en het belang van stemmen actueler dan ooit."

Waterschappen beheren ons water. Ze zorgen ervoor dat we droge voeten houden door dijken aan te leggen en te onderhouden. Verder dragen de schappen zorg voor de kwaliteit van het oppervlakte water. Ze doen dat door rioolwater zo goed mogelijk te zuiveren voor het geloosd wordt.

Pin It
Bekeken: 2024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/