De zevende editie van het Karavaanfestival vindt plaats van 18 tot en met 29 mei in regio Alkmaar. Het thema dit jaar is 'groeiende contrasten'. Het festival biedt allerlei theatrale belevenissen, waaronder een fietsroute langs onder andere Heiloo, Alkmaar en Bergen.

De theatrale route leidt bezoekers langs theatervoorstellingen, expedities en hapjes en drankjes. Op allerlei locaties geven zowel nationaal gerenommeerde als jonge theatermakers een show weg. In totaal biedt Karavaan maar liefst veertien premières. Een aantal voorstellingen zijn inmiddels bekendgemaakt. Zo komt 'BOER BEN IK!’ ,  Collectief Blauwdruk en een derde deel van het culinaire muziektheater ‘Grondproeven’.

Naast de fietsroute is in samenwerking met Podium Victorie in het Victoriepark het festival 'Yes in my backyard'. Festivalgangers kunnen onder andere genieten van live optredens, terras sessies en tentjes- en straattheater.

De kaartverkoop start op 2 april. Voor meer informatie over de line-up en tickets, ga naar karavaan.nl.
Pin It
Bekeken: 2130x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/