De inschrijving voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk is van start gegaan. Op zondag 9 juli staat de twaalfde editie van de fietsklassieker gepland. De tour heeft dit jaar vijf startplaatsen, waaronder Alkmaar.

Er is voor ieder wat wils, benadrukt de organisatie in een bericht. ย Zo zijn er routes van 50, 80 en 135 kilometer. De fietstocht loopt langs historische punten in onder meer Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Schagen. Het is mogelijk om te starten in Alkmaar.

Als goed doel is KWF Kankerbestrijding betrokken bij het evenement. Deelnemers die zich via KWF inschrijven รฉn minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld, worden beloond met een gratis startbewijs en Fiets tegen kanker-shirt. Meer informatie is te vinden op: rondevandewestfrieseomringdijk.nl.
Pin It
Bekeken: 2605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/