Op 8 maart is het internationale vrouwendag. Amnesty Alkmaar staat op deze dag in de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Met petitielijsten willen zij aandacht vragen voor de situatie van meisjes en vrouwen in Afghanistan. "Dit jaar ligt onze focus op de Afghaanse meisjes en vrouwen die totaal geen rechten hebben onder de taliban", vertelt voorzitter Moniek Komen van Amnesty Alkmaar.

De vereniging zal op 8 maart tussen 11:00 en 16:00 uur in de Alkmaarse bibliotheek staan om handtekeningen te vragen." Je handtekening zetten heeft zin, elke bijdrage helpt hoe klein ook." Meer informatie over de lokale Amnesty-afdeling en de petitie-actie is te vinden op alkmaar.amnesty.nl. Ook is het via die website mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.
Pin It
Bekeken: 1359x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/