Afgelopen weekend werd de Italiaanse Europacup judo voor cadetten onder 18 jaar gehouden. Lara Stofberg en Fleur Sinnema van Topsport Tom van der Kolk uit Alkmaar behaalden beide keurig een vijfde plaats in hun gewichtsklassen. Kuba de Broeder was ook geselecteerd door de judobond, maar moest afzeggen vanwege een hamstringblessure die hij de week ervoor opliep tijdens het Nederlands kampioenschap.

Lara Stofberg (-48 kg) won twee partijen, maar verloor daarna de kwartfinale van Aymard uit Frankrijk, waardoor ze hooguit nog het brons kon winnen via de herkansingsroute. Ze herpakte zich en versloeg de Italiaanse Oberhuber en Bonzano. In de strijd om het brons werd ze opnieuw verslagen door een Française, deze keer Mailard.

Fleur Sinnema (-57 kg) volgde eenzelfde route. In de eerste twee ronden vocht ze zich langs Gev uit Israël en Iddir uit Frankrijk, maar de derde partij ze verloor ze. Zeker geen schande, want de winnares won later het toernooi. Sinnema veegde daarna de Française Lafay en Pazos uit Spanje van de mat. In de strijd om het brons moest ook Sinnema het afleggen tegen concurrentie uit Frankrijk, bij naam van Nicolas. (foto: Topsport van der Kolk)
Pin It
Bekeken: 1269x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/