Door gebreken aan zijn auto heeft de Alkmaarse politie een bestuurder betrapt op wietgebruik en het opnieuw rijden zonder rijbewijs. De man is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen.

Een agent zag de zwarte VW Golf met gebreken rijden op de Nieuwe Schermerweg en besloot een controle uit te voeren. Toen kwam hij erachter dat de bestuurder zijn rijbewijs "niet mee" had, en dat hij hier binnen een jaar al twee keer eerder was betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hiervoor moest de man zijn auto afstaan en als hij pech heeft, wordt deze door de verkeersofficier verbeurd verklaard. In andere worden: dan krijgt hij zijn auto nooit meer terug.

De agent nam meteen maar even een speekseltest af en toen bleek de man ook nog eens onder invloed te zijn van cannabis. En dus werd hij aangehouden en is op het Alkmaarse politiebureau bloed afgenomen voor analyse. (foto: Verkeersagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/