Vrijdagmiddag is Bobby Snacks aan de Kanaaldijk in Alkmaar overvallen door twee jongens met een mes. Ze bedreigden de eigenaresse en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie meldde zaterdagochtend dat nader onderzoek op vrijdag nog leidde naar een 17-jarige verdachte. In de middag volgde een update: er was inmiddels ook een jongen van 14 jaar aangehouden.

Vrijdag rond 16:10 uur kwamen twee jongens de snackbar binnen en eisten geld. Ze hadden een sjaal om hun gezicht en een mes bij zich. Ze beschadigden de kassa en namen geld mee. Terwijl de twee er vandoor gingen bedreigden ze de eigenaresse door een mes tegen haar lichaam te drukken. De vrouw bleef ongedeerd. De politie startte een zoektocht op en maakte daarbij gebruik van een helikopter en een politiehond. Na verder onderzoek werd een 17-jarige verdachte en weer later een 14-jarige verdachte.

Nog geen uur na de overval was Bobby Snacks alweer open. Zo zit het stel dat de zaak runt nou eenmaal in elkaar, volgens hun zoon. "Mijn ouders zijn harde werkers, ze kunnen niet stil blijven staan. De zaak is al een paar keer overvallen en nu weer, na een lange tijd niets. Ik baal ervan, maar het is niet anders. Ze zijn heel sterk: ik heb veel respect voor ze."

Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2651x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/