In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart bezoeken kandidaten en medewerkers van de provincie vier locaties om de verkiezingen onder de aandacht te brengen. Als eerste zijn ze woensdag 22 februari van 12:00 tot 14:00 uur te vinden in de bibliotheek in Alkmaar Centrum.

Van 22 februari tot en met 9 maart gaan kandidaat-Statenleden en provinciemedewerkers langs vier locaties in Noord-Holland om met mensen in gesprek te gaan over de verkiezingen en wat het provinciebestuur zoal doet. De eerste stop is de Alkmaarse bieb.

De provinciale tour is onderdeel van de campagne ‘Kies Maar’, waarmee uitleg wordt gegeven over de taken en verantwoordelijkheden van de provincie, waar inwoners dus invloed op hebben door te stemmen. Denk aan de zaken als infrastructuur, duurzame energiewinning, natuurgebieden en sturing van woningbouw.

Andere 'Kies maar' activiteiten zijn onder andere de stemhulp Mijn Stem, een podcast over het verhaal achter de stellingen uit de stemhulp, een kinderpersconferentie en de Grote Verkiezingsshow voor studenten van mbo-scholen.

Meer informatie over de verkiezingen, deelnemende partijen en een stemhulp is te vinden op noord-holland.nl/verkiezingen.
Pin It
Bekeken: 2818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/