Volgende week organiseert een Alkmaarse van Syrische afkomst met Huis van de Wijk De Alkenhorst een smakelijke inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië. Er zijn allerlei initiatieven opgezet, maar er gaat volgens de buurtbewoonster bijna geen hulp of geld naar Syrië.

Op donderdag 23 en vrijdag 24 februari kookt de initiatiefneemster samen met vele andere vrijwilligers op eigen kosten heerlijke maaltijden, die voor 5 euro worden verkocht. Ze zijn op beide dagen van 14:30 tot 20:00 uur af te halen, maar gezellig met elkaar in het wijkcentrum opeten kan ook. Het wijkcentrum van De Hoef doneert de volledige opbrengst van de verkochte drankjes.

Overigens zamelt het wijkcentrum in De Hoef hulpgoederen in om ze volgende maand naar Syrië te brengen. Meer info op dealkenhorst.nl.
Pin It
Bekeken: 1883x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/