Een tijd lang is de spitspaal in de Herenweg in Alkmaar niet in het nieuws geweest, behalve dan als er een auto op reed. Onlangs gaf wethouder Robert te Beest echter een update over de stand van zaken over de weg tussen de Nollenweg en Sint Pancras: er loopt een nieuw onderzoek.

Het vorige onderzoek viel in de coronaperiode met lockdowns, en was daardoor niet echt representatief. In het nieuwe onderzoek wordt opnieuw het aantal verkeersbewegingen over de dag geteld.  Verder wordt gekeken naar de mogelijkheden van kentekenregistratie, zoals de gemeente heeft toegezegd.

Wethouder Te Beest meldt ook dat het college aan het eind van het tweede kwartaal een raadsvoorstel zal overhandigen met daarin een advies over de te nemen maatregelen, dat voldoet aan de uitgangspunten van het coalitieakkoord.
Pin It
Bekeken: 4523x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/