De Noordhollandse Modelspoordagen komen, na twee jaar afwezig te zijn geweest door corona, weer terug. Modelspoorliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het weekend van 25 en 26 februari. Het evenement zal weer plaatsvinden op openbare scholengemeenschap Willem Blaeu aan de Robonsbosweg 11 in Alkmaar.

De Noordhollandse Modelspoordagen vinden dit jaar voor de elfde keer plaats. Verschillende modelspoorverenigingen uit Alkmaar, Obdam en Purmerend zijn van de partij. Er komt onder andere een meer dan 150 meter lange modelspoorbaan, er zijn een ruilbeurs, lezingen en demonstraties. Ook zijn er speciale 'dokters' aanwezig voor reparaties van (digitale) locs. De beurs is uitgebreid met elektronica-onderdelen, speciaal modelbouwgereedschap, foto's en digitale toebehoren.

Op zondag 26 februari komt een speciale attractie, namelijk de promotie van de Trans Europa Expres trein. Dit jaar is er bovendien een primeurtje, de eerste buitenlandse deelnemer: helemaal uit Belgiรซ komt Eddy de Wilde met een Zwitserse smalspoorbaan.

Op beide dagen kunnen bezoekers terecht van 10:00 tot 16:00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding. Meer informatie over het evenement is te vinden op noordhollandsemodelspoordagen.nl
Pin It
Bekeken: 2962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/