Lekkerbekken in en om Alkmaar kunnen hun hart weer ophalen want de bekende sandwiches , salades en juices van La Place keren weer terug naar de Kaasstad. Het restaurant gaat neerstrijken op de eerste verdieping van de Hema in de Langestraat. Inderdaad, op dezelfde plek als het restaurant dat nu in het warenhuis is gevestigd.

Het pand van de Hema wordt verbouwd en de komst van La Place is daar onderdeel van. Alkmaar had ooit zelfs twee vestigingen van La Place, maar toen Vroom & Dreesman, eind  2015 failliet ging leek het ook over voor het restaurant. De formule werd echter overgenomen door Jumbo en in 2021 kondigde Jumbo aan dat La Place weer meerdere vestigingen zal krijgen in Nederland.

Volgens de omschrijving op de website van  Jumbo kunnen de klanten straks rekenen op onder meer "een juicebar met mocktails, sapjes en een foodbar waar lokale en verse producten bereid zal worden." De verwachting is dat het restaurant in maart de deuren opent.
Pin It
Bekeken: 10363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/