Raadslid Cor van Vliet van de SeniorenPartij Alkmaar heeft ontslag aangevraagd bij de voorzitter van de gemeenteraad. Van Vliet heeft zich voorgenomen om na de raadsvergadering van 23 maart te stoppen. Hij zal worden opgevolgd door Sasja Spek, bestuurslid communicatie van SPA.

"Het raadswerk is en blijft een bezigheid die een grote mate van verantwoordelijkheid met zich meebrengt, zowel qua tijd en energie", legt Van Vliet uit. "Reden van mijn verzoek is vooral gelegen in goede ontwikkelingen in de privésfeer en die brengen nu met zich mee dat het mijn aan de voor het raadswerk gevraagde tijd gaat ontbreken. Mijn dank gaat vooral uit naar allen die het mij hebben mogelijk gemaakt het raadswerk meer inhoud te geven en ik vertrouw erop dat mijn opvolgster mevrouw Sasja Spek door u een warm welkom geheten zal worden."

"De rol en positie van de senioren, ouderen of hoe u ze ook wil benoemen blijven vragen om respect en aandacht, eenvoudigweg omdat die groep de komende jaren steeds groter wordt", vervolgt Cor van Vliet. "Ik wens de fractie van de SeniorenPartij Alkmaar alle goeds toe en in 2026 vooral zetelwinst."

Van 1998 tot 2006 was Cor van Vliet in Alkmaar wethouder namens PvdA. In mei 2019 keerde hij op 64-jarige leeftijd terug in de raadzaal toen Kirsten Dielemans SPA verliet. Naast raadslid is Van Vliet ook adviseur omgevingsrecht en mediator voor het MfN Register, de overheid en bouwbedrijven.
Pin It
Bekeken: 2496x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/