De jeugdagenten van Alkmaar zijn gisteren langs gegaan bij basisschool 't Baeken aan de Factorij om voorlichting te geven over sociale media. Ze vertelden aan de leerlingen van groep 8 over de risico's van sociale media en ze gaven tips en trucs om er veilig gebruik van te maken. Achteraf hebben ze een balletje getrapt met de leerlingen.

Vorig week waren de jeugdagenten al op de Al Nasr school aan de Tooroplaan. Daar gaven ze aan groep 8 een presentatie over het uit de problemen blijven onder groepsdruk, het maken van je eigen keuzes en wat nou eigenlijk een vriend is. Ook vertelden ze over wat er gebeurt als je vanwege een strafbaar feit wordt doorgestuurd naar Halt. Daarna konden de nieuwsgierige leerlingen een kijkje nemen in de politiebus. (foto: jeugdagenten Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2621x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/