Alkmaar Noord krijgt een stadstoezichtpost. De gemeenteraad stemde zoals verwacht in met een motie om een mobiele post voor handhavers en politieagenten te creëren voor het noordelijke deel van de kaasstad.

De motie voor een stadstoezichtpost in Alkmaar Noord werd ingediend door GroenLinks, BAS, CDA, OPA, CU, VVD, SPA en SP. De acht fracties vinden dat de politie en handhavers van de gemeente voor de inwoners onvoldoende zichtbaar, bereikbaar en aanspreekbaar zijn sinds het politiebureau in De Mare is opgedoekt. Veel gaat tegenwoordig digitaal of telefonisch, maar er zijn mensen die graag persoonlijk contact willen. Bovendien wordt nog wel eens een afspraak gemaakt voor het doen van een aangifte.

Het is nog niet duidelijk wanneer de post er daadwerkelijk komt.
Pin It
Bekeken: 1574x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/