Zaterdag 18 februari barst het carnaval weer los met de Stompestampers in Stompetoren. Dit jaar is het carnavalsthema 'muziek' en dat zal niet onopgemerkt blijven. Op het programma staan de traditionele optocht door Stompestampersgat en een programma bij Grand CafΓ© Stompehoeve.

Bij de brandweerkazerne kan er vanaf 12:45 uur ingeschreven worden voor de optocht. Vanaf 13:15 uur wordt met een praalwagen door het dorp gereden. Bateria Unidos d’Alcmaria zal met haar drums en trommels de optocht begeleiden.

In Grand CafΓ© Stompehoeve draait DJ Bart in de middag en zorgt vanaf 14:30 uur voor de muzikale begeleiding tijdens de jeugdplaybackshow. Volwassen die de playbackshow willen bijwonen betalen 2 euro.Β  De winnaar mag tijdens het avondprogramma nog een keer optreden voor de volwassen.

In de avond opent de Stompehoeve om 20:00 uur de deuren opnieuw. Feestgangers die volgens in het thema 'muziek' verkleed komen mogen gratis naar binnen. De rest betaalt 5 euro entree. DJ Vinkana zorgt voor de muziek.

Inschrijven voor de playbackshow kan via: de_stompestampers@ hotmail.com. Meer op de Facebookpagina van Carnavalsvereniging De Stompestampers.

 
Pin It
Bekeken: 1859x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/