Fabian Zoon, Janine Visser en Kıvılcım Pınar  uit Alkmaar gaan namens de Partij van de Dieren meedoen aan de waterschapsverkiezingen op woensdag 15 maart. Zoon is lijsttrekker, en Visser en Pınar staan zesde en dertiende op de lijst. Woensdag dienden ze een ondersteuningsverklaring in voor deelname van de PvdD aan de verkiezingen.

Iedere politieke partij die nog niet in het waterschap heeft minimaal 30 ondersteuningsverklaringen nodig voor de kandidaatstelling op 30 januari. “Uiteraard ondersteun ik de lijst ook. Heel veel kiezers zullen erg blij zijn dat ze nu ook in het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier eindelijk op een echt groene en diervriendelijke partij kunnen stemmen“, aldus lijsttrekker Fabian Zoon.

De Partij voor de Dieren wil een duurzaam, donkergroen en diervriendelijk Hollands Noorderkwartier. "Als het niet goed gaat met het water, dan gaat het ook niet goed met de natuur, met de dieren en met ons. Zo wil de Partij voor de Dieren de water-, klimaat-, biodiversiteits- en stikstofcrisis in samenhang aanpakken en zorgen dat Hollands Noorderkwartier dierenwelzijn als uitgangspunt meeneemt in haar beleid."
Pin It
Bekeken: 2080x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/