Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 25 januari tot en met 4 februari staat alles in de bibliotheken van Alkmaar in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters. Tijdens de voorleesdagen stimuleren bibliotheken het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Donderdag 26 januari komt burgemeester Anja Schouten om 10:00 uur voorlezen uit het prentenboek van het jaar, 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje' van Joukje Akveld. Wethouder Nicole Mulder doet dit op hetzelfde tijdstip in de bibliotheek in De Mare. In de bibliotheek in Oudorp wordt ook voorgelezen op 26 januari om 10:00 uur. Op zaterdag 28 januari om 10:00 uur verzorgt Fleur in De Mare een workshop met theater en dans. Het thema is feest, net als in het prentenboek van Maximiliaan. De kinderen gaan op avontuur met muziek en ontdekken welke dieren er allemaal op het feestje terwijl ze al dansend een taartje voor ze bakken. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda. Op woensdag 1 februari is Fleur om 09:30 uur in Alkmaar Centrum.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn in alle vestigingen van Alkmaar meerdere activiteiten te doen in de bibliotheken. Kinderen kunnen een speurtocht doen om erachter te komen wie de vieze chocoladevlekken heeft gemaakt. Ook kunnen kinderen helpen met het versieren van de bieb.
Pin It
Bekeken: 2296x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/