Een aantal keer per jaar biedt Stichting Doesgoed met 'Inspiratie op Locatie' de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een inspirerend bedrijf uit haar netwerk. Dinsdag 21 februari wordt voor partners en vrienden van de stichting een nieuwe editie gehouden bij Schuurman Groep aan de Fluoriet 29 in Alkmaar.

Schuurman is een veelzijdige elektronische dienstverlener en al vanaf het eerste uur aangesloten bij Doesgoed. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij dit bedrijf in de genen. Een zorgvuldige balans tussen mens, milieu en samenleving speelt sinds de oprichting in 1923 een belangrijke rol. Dat begon bij de oprechte aandacht voor de inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Later kwamen daar het streven naar minimale milieubelasting en het verhogen van de maatschappelijke leefbaarheid bij.

Het programma begint om 15:00 uur met een ontvangst met koffie, thee en kook. Om 15:30 uur verwelkomt  Ralph de Kleijn van Doesgoed alle aanwezigen en daarna volgen een presentatie, een rondleiding en tot 18:00 uur een netwerkborrel. Meer info op doesgoed.nl bij de evenementenkalender. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1858x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/