Op 6, 7 en 9 januari haalt HVC kerstbomen op 22 locaties in gemeente Alkmaar. De huisvuilcentrale zorgt er daarna voor dat de bomen op een verantwoorde manier worden verwerkt. De takken en naalden worden verwerkt tot compost. De stam wordt versnipperd en in de bio-energiecentrale wordt er groene elektriciteit en warmte mee gemaakt. HVC verzoekt Alkmaarders om de bomen zonder decoratie en zonder kruis bij de inzamelplekken neer te zetten.

De inzameling in de stad Alkmaar wordt verdeeld over vrijdag 6 januari en maandag 9 januari. De Rijp, Driehuizen, Markenbinnen, Noordeinde, Zuidschermer en Oost- en West-Graftdijk zijn op de vrijdag aan de beurt en Grootschermer, Oterleek, Schermerhorn en Stompetoren op de zaterdag.

Voor meer informatie over de locaties en tijden, ga naar alkmaar.nl. Wie op andere dagen of tijden van zijn of haar kerstboom af wil, kan deze tijdens openingstijden brengen naar het afvalbrengstation aan de Kitmanstraat 26 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/