De sportregisseur van Huiswaard, Buurtzorg Alkmaar, Malnucare en Sport Vitaal organiseren donderdag 12 januari een gratis fitheidsonderzoek voor 65-plussers in Wijkcentrum Wijkwaard. De diverse tests duren bij elkaar ongeveer een uur.

Deelnemers worden getest op hun coรถrdinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Verder wordt er gekeken naar het eetpatroon, gewicht, vetpercentage en spiermassa. Een medewerker van Buurtzorg Alkmaar is aanwezig voor het testen van de bloeddruk en het niveau van bloedsuiker. Alles bij elkaar krijgen 65-plussers een breed beeld van hun fitheid.

Het testteam is aanwezig van 09:00 tot 12:20 uur. Aanmelden kan via Sport Vitaal, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur ook via 06-28510517.
Pin It
Bekeken: 2009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/