Merijn Tinga, ook wel bekend als de Plastic Soup Surfer, komt zondag 15 januari naar Alkmaar om een lezing te geven tijdens festival UPfest. De eerste editie van 'het groene festival' wordt onder het motto van 'green up your life' gehouden in en om de Grote Kerk in Alkmaar.

Beeldend kunstenaar Tinga onderneemt al jaren verschillende acties om aandacht te vragen voor de problemen die plastic zwerfafval veroorzaken. Zo kitesurfte hij op zijn zelfgemaakt board van plastic afval langs de Nederlandse en Belgische kust om aandacht te vragen voor zwerfafval op zee.

Momenteel probeert Tinga met verschillende acties aandacht te vragen voor wegwerpbekers. De lezing van de Plastic Soup Surfer is gratis te bezoeken en start 15 januari om 11:00 uur in de Grote Kerk Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/