Een leven begint en eindigt met een ademhaling. Vanuit de ervaring die uitvaartbegeleider Nienke Blom en verloskundige Judith van der Burg ieder op hun eigen werkgebied hebben, zien zij veel overeenkomsten tussen geboren worden en het proces van sterven. Op woensdagavond 14 december verkennen zij vanaf 19:00 uur samen diverse onderwerpen rondom het leven in de bibliotheek in Alkmaar Centrum.

"Kom en maak tijd voor jouw leven", schrijft de organisatie in een bericht. Tijdens deze gratis bijeenkomst wordt onder meer gesproken over het waarderen van je leven tot nu toe, de overeenkomsten tussen geboren worden en overlijden, jouw idee over sterven, het voorbereiden op jouw afscheid en uitvaart รฉn voor jezelf of een ander zorgen bij ziekte.

Deze activiteit is een onderdeel van het Health Podium, wat als doel heeft om Alkmaarders op een laagdrempelige manier toegang tot informatie over een gezonde leefstijl te geven. Aanmelden is verplicht en kan via bknw.nl/agenda, in de bibliotheek zelf of door te bellen naar 072 โ€“ 515 66 44.
Pin It
Bekeken: 1329x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/