De politie heeft geen tips binnengekregen over de nepagenten die in Noord-Holland actief zijn geweest. Dat zegt woordvoerder Koos Venema tegen Alkmaar Centraal. Afgelopen dinsdag besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de nepagenten die ouderen probeerden op te lichten in onder meer Alkmaar, Purmerend en Heemskerk. In zeker vier gevallen gingen de daders er met kostbare bezittingen vandoor.

"De uitzending was vooral bedoeld om mensen te waarschuwen", stelt Venema. "En daarnaast willen we hiermee ook slachtoffers oproepen om zich te melden. Ik kan me voorstellen dat mensen zich schamen, maar dat hoeft helemaal niet." Doordat je meldt wat er is gebeurd, hebben wij meer zicht op deze groep nepagenten." De politie vraagt mensen alsnog om informatie over de oplichters te delen. (Foto: Elvin Boer)
Pin It
Bekeken: 1716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/