Noordwest Ziekenhuisgroep is zeker van een lening van 40 miljoen euro van gemeente Alkmaar, voor de vernieuwbouw van het ziekenhuis. Ook ontvangt het een maatschappelijke bijdrage van 1,155 miljoen euro over een periode van 14 jaar. Het college van B&W heeft een borgstelling opgesteld voor een periode van 30 jaar, tegen 0,3 procent provisie over het uitstaande bedrag.

In 2018 vroeg NWZ gemeente Alkmaar om twee leningen van 20 miljoen euro voor vernieuwbouwfase 1 en de aanleg van de grote bak met daarin de parkeergarage. De gemeenteraad ging begin 2019 akkoord, maar in 2021 paste NWZ het verzoek aan. Vanwege de flink gestegen bouwkosten was 31 miljoen nodig voor fase 1, en door de parkeergarage niet twee maar slechts één laag diep te maken bleef het totaal op 40 miljoen euro. De gemeenteraad ging akkoord en de lening is al in de begroting verwerkt.
Pin It
Bekeken: 2078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/