De gemeente Alkmaar gaat vanaf maandag 21 november fietsen weghalen van het Stationsplein. Tweewielers zonder een stuur of zadel worden tijdens de veegactie gelijk meegenomen. Foutgeparkeerde fietsen krijgen een sticker, waarna de eigenaar veertien dagen de tijd heeft om ze op te halen. Daarna neemt Rataplan de fietsen mee naar hun depot, waar ze nog drie maanden in bewaring blijven.

"Op het plein staan vele fietsen buiten de rekken. Hierdoor is een rommelige situatie ontstaan", schrijft het college. "De toegankelijkheid van het station komt hiermee in het geding."

De veegactie komt na vragen van Christiaan Peetoom van VVD. Het raadslid vroeg zich af of de gemeente iets wil doen aan de fietsen bij het Alkmaarse station.
Pin It
Bekeken: 1589x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/