Gemeente Alkmaar organiseert woensdag 23 november de Jongeren Democratiedag in HAL25. De themadag is bedoeld voor Alkmaarders tussen de 15 en 27 jaar oud. Zij kunnen met gemeenteraadsleden en jongerenorganisaties in gesprek over politieke thema’s die belangrijk zijn voor hen. "In plaats van praten over jongeren is het belangrijk om ook vooral in gesprek te gaan met jongeren."

De Jongeren Democratiedag is de uitgelezen dag voor jongeren en jongvolwassenen met ideeën, vragen of zorgen over onderwerpen zoals participatie, veiligheid, diversiteit, cultuur & sport, huisvesting en milieu in Alkmaar. Om het programma extra smaak te geven opent zanger Dean Presley de dag en sluiten The Upstairs Neighbors afsluit. Aan de innerlijke mens is ook gedacht.

Het evenement duurt van 19:00 tot 22.00 uur en toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 1613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/