Alkmaar Sport heeft de genomineerden voor het Sportgala van dit jaar bekend gemaakt. Maandag 12 december wordt tijdens een feestelijke avond in Podium Victorie bekend gemaakt welke sporters de prijzen in de wacht slepen, waaronder 500 euro per categorie. Er is dit jaar ook de categorie 'Hart voor de sport', voor mensen die zich tomeloos inzetten voor de sport. Iedereen is welkom om het Sportgala bij te wonen.

De jury had er een pittige kluif aan om per categorie drie nominaties toe te kennen. Uiteindelijk zijn dat geworden:
- Sporter van het jaar: Vitalia Doumesh (dammen), Yannick van der Kolk (judo), Thomas van Ophem (speerwerpen)
- Sporttalent: Amber Kunst (zwemmen), Thalissa Wijkstra (trampolinespringen), Thalitha Sluman (schermen)
- Sportploeg: AV Hylas meisjes estafetteploeg (atletiek), Thalissa Wijkstra & Lina Joy Uljee (trampolinespringen), Floret damesteam HollandSchermen.
- Aangepast sporten: G-Schaatsclub Zoeff, Giganten SV Koedijk (voetbal en handbal), Vios'82 (rolstoelhockey)
- Hart voor de Sport: Cees Hoedjes (Alcmaria Victrix voetbal), Hans Schoenmakers (DAW), Johan Doesburg (Karate Funakoshi)

Het Sportgala begint om 19:30 uur. Gratis kaartjes bestellen kan via podiumvictorie.nl. De organisatie van het Sportgala is in handen van gemeente Alkmaar en Alkmaar Sport. Hoofdsponsor is Univé.
Pin It
Bekeken: 2047x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/