Een beschonken man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Alkmaar vier keer te maken gehad met de politie. De eerste keer betrapten agenten hem tijdens het wildplassen. Een kwartier later was zijn blaas blijkbaar alweer vol, want toen werd de 30-jarige man nog een keer betrapt.

Zijn beschonken staat en ontmoetingen met de politie weerhielden hem er niet van om in een parkeergarage in zijn auto te stappen en weg te rijden.  Bij het verlaten van de parkeerplaats raakte hij nog een paaltje. De man werd daarop aangehouden. Op het politiebureau blies hij 245 ugl, drie keer meer dan de maximale grens van 88 ugl voor een beginnend bestuurder.

Eigenwijs besloot de man, ondanks een rijverbod, om daarna opnieuw in zijn auto te stappen en te gaan rijden. En dus mocht hij voor de tweede keer mee naar het politiebureau.
Pin It
Bekeken: 1692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/