Een 37-jarige man is in de nacht van woensdag op donderdag met een vuurwapen bedreigd nadat hij een fietsendief op heterdaad betrapte in Alkmaar.

Op de Akeleistraat ziet de dertiger de verdachte een licht schijnen op een aantal fietsen. Vervolgens ziet hij de man richting de Korenbloem en Ranonkelstraat lopen. Als de fietsendief opnieuw terugkomt in de Akeleistraat, spreekt het slachtoffer hem op zijn gedrag aan. Uit het niets trekt de verdachte een wapen. Na de bedreiging loopt die schreeuwend richting het station van Alkmaar.

De verdachte is ongeveer 20 tot 25 jaar oud en zo'n 1,80 tot 1,85 meter lang. Hij heeft een tenger postuur en een volle, donkere baard. Hij droeg tijdens het incident een rode broek en een donkere schoudertas. De politie roept getuigen van het incident tussen 23:15 en 00:15 uur op om zich te melden.
Pin It
Bekeken: 2012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/