Esmee Vendrig uit Alkmaar heeft zilver gewonnen tijdens het NK judo voor jeugd onder 15 jaar. Haar prestatie in Heereveen is extra bijzonder omdat het judotalent van Randers Budosporten tijdens haar NK-debuut pas 12 jaar oud is en over twee jaar nog steeds in dezelfde leeftijdscategorie mag uitkomen.

Esmee startte sterk met een vol punt voor een uchi-mate (heupworp met beenveeg). In de tweede trof ze haar concurrente uit de finale van de Alkmaarse Open, en wederom verloor de Rotterdamse met een verwurging. Ook de kwart- en de halve finale eindigde Esmee vroegtijdig, maar dan met een heupworp en een houdgreep er achteraan. In de finale werd Esmee's sterke opmars afgestopt. Ze kwam een waza-ari (half punt) op achter en kon daar niet meer van terugkomen.
Pin It
Bekeken: 1660x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/