Vrijdag 28 oktober organiseert Alkmaar Sport de RAADHUIS Vampierun op Sportcomplex Vaart in Oudorp. De Vampierun is een sportief Halloween feestje voor kinderen van 1 tot en met 10 jaar met afstanden van 0,5 of 1,0 kilometer, afhankelijk van de leeftijdsgroep. Er is een prijs voor de mooiste en meest griezelige uitdossing.

Het idee voor de Vampierun ontstond door alle beperkingen rond corona. Vanwege alle enthousiaste reacties werd besloten om het griezelige loopevenement ieder jaar te houden en inmiddels staat de derde editie voor de deur. Het gaat vooral om het plezier en niet zozeer om wie het snelste is. Ieder kind krijgt na afloop een medaille.

Vanaf 18:00 uur lopen de kleintjes van 1 tot 6 jaar oud een spookachtig parcours van 500 meter en om 19:00 uur lopen de kinderen van 7 tot en met 10 jaar 1 kilometer. Deelname kost 3 euro en aanmelden gaat via vampierun.nl.
Pin It
Bekeken: 1603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/