Om op dagelijkse basis alle nieuws te kunnen verslaan zoekt Streekstad Centraal een camerajournalist 'hard nieuws'. Als camerajournalist hard nieuws is je belangrijkste taak de dagelijkse verslaglegging van spontaan nieuws. Daarbij moet je denken aan ongevallen, misdrijven en branden, maar ook aan ander actueel nieuws zoals demonstraties en (storm)schade .

Je hebt van nature een brede interesse, bent niet verlegen, en kunt snel en onder tijdsdruk werken. Ook vind je het draaien van een piketdiensten geen probleem en ben je bereid , als dat nodig is, 's nachts op pad te gaan. Je bent woonachtig in je werkgebied dat tussen tussen Schagen, Uitgeest en Purmerend ligt.

Werktijden en vergoedingen zijn marktconform en nader te bepalen. Heb je interesse in de functie of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 4748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/