De Dizzy Man's Band was actief van 1970 tot 1983 en alhoewel niet alle bandleden meer leven, treedt de groep weer op. Zondag 18 september staan ze om 15:30 uur in Podium Victorie.

Bij Alice van der Horst, sinds vijftien jaar weduwe van Dizzy Man’s Band-gitarist Dirk van der Horst, hoopte al enige jaren dat de muziek van de Dizzy Man’s Band weer live te horen zou zijn. Toen zij in 2019 contact kreeg met Gerard Kolenbrander, die twee keer per jaar een benefietconcert organiseert in Aalten, kwam alles in een stroomversnelling. Na drie maanden rondbellen waren ze eruit: Dizzy Man’s Band 2.0 – The Legacy was opgericht.

De deuren gaan open om 14:30 uur. Een kaartje kost 18,50 euro en aan de deur 19,50 euro. Voor meer informatie zie de website van het Alkmaarse theater.
Pin It
Bekeken: 1568x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/