De ontwikkelingen in de affaire rond de verziekte verhoudingen in de Alkmaarse gemeenteraad volgen elkaar nu snel op. Het Noordhollands Dagblad reageerde donderdagmiddag op de persverklaring van Maarten Lankhorst waarin hij de aantijgingen van racisme ontkent met een screenshot van Whatsapp verkeer tussen Lankhorst en de journalist die het artikel met de aantijgingen schreef.

Omdat we Lankhorst met rust willen laten hebben we geen contact meer met hem opgenomen en in overleg met het Noordhollands Dagblad vallen we daarom terug op wat de krant daar over meld: "Telefonisch laat hij in tranen weten zijn nieuwe verklaring alleen maar te hebben geschreven omdat het hem allemaal veel te veel wordt, niet omdat het interview niet zou deugen. Hij wil dat de storm om hem heen stopt."

Het komt over als het verhaal van iemand die onder zeer grote druk is komen te staan van diverse partijen. Als eerste waren er zijn ervaringen  in de gemeenteraad, die waarschijnlijk geen enkele veteraan met PTSS goed doen, daarna de druk van drie potentiële aangiftes van laster, en om het af te ronden de druk om de wel of niet geuite beschuldigingen publiekelijk in te trekken.

Het kan nog even duren, maar uiteindelijk zal de storm in de gemeenteraad wel gaan liggen en zal er weer binnen de lijnen gekleurd worden. De aangenomen moties voor een externe vertrouwenspersoon en een extern onderzoek naar de oorzaken van de slechte verhoudingen zullen daar aan bijdragen. Maar de sleutel daarvoor is in handen van de verschillende partijen in de raad die op dit moment vooral alert zijn op wie wat zegt in plaats van wat er wordt gezegd. En daar heeft geen enkele Alkmaarder baat bij.
Pin It
Bekeken: 2823x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/